۱۳۸۹ مهر ۲۶, دوشنبه

بی حضور جمهوری ولایت !


 

برای تنوع


 

1 – هشتصدمین سال تولد مولانا در آلمان!

اگر فیلتر شکن دارید، می توانید کنسرت منظومه مولانا را به مناسبت هشتصدمین سال تولدش در فیلم زیر ببینید. این سمفونی توسط سمفونی فیلارمونیک آلمان – و نه در ایران - اجرا شده است. گویا مولانا همه جایی هست بجز ایرانی.

http://www.youtube.com/watch?v=S5jyJQx6UMQ&feature=related

و یا در این سایت:

http://www.kalam.tv/fa/video/39193/

مشخصات این سمفونی:

آهنگساز: هوشنگ کامکار رهبر ارکستر: ارنست فون مارشال تک خوان: علیرضا قربانی در بردارنده شاه بیت هایی از غزلیات مولانا که در کل , مفهومی واحد از حالات عرفان و عشق مولانا را تداعی می کنند. در تاریخ ۸ نوامبر ۲۰۰۹ کنسرت با شکوه منظومه سمفونی مولانا (به منا...سبت هشت صدمین سال تولد مولانا درسال ۲۰۰۷)با آهنگسازی هوشنگ کامکار , صدای زیبا و دلنشین علیرضا قربانی , اجرای ارکستر سمفونی جوانان شهر دوسلدورف آلمان و در با شکوهترین سالن این شهر , سالن ((تن هاله)) , مجاور به رودخانه راین كه محل برگزاری کنسرتهای کلاسیک میباشد بر روی صحنه رفت. حدود ۷۰ نوازنده جوان ارکستر سمفونی دوسلدورف و بیش از ۵۰ خواننده کر آلمانی, به رهبری ارنست فون مارشال اجرای این منظومه سمفونی را بر عهده داشتند . هوشنگ کامکار درمورد این منظومه سمفونی میگوید:" منظومه سمفونیک مولوی به منظور بزرگداشت هشتصدمین سال این شاعر تنظیم شده است، در سال مولانا به این فکر افتادم که بتوان کاری نوشته که در شان و عظمت مولانا باشد، مولانا شاعر ایران زمین است و تمام اشعارش به زبان فارسی است، بنابراین لازم بود که ما بتوانیم اثری خلق کنیم که در شان این شاعر بلندآوازه باشد. اثر موسیقیایی باید دارای تکنیک و محتوا باشد و با مخاطب ارتباط برقرار کند که در سمفونی مولانا این ویژگی‌ها لحاظ شده است" . خوش خرامان مي روي,اي جان جان بي من مرو اي فلك بي من مگرد و اي قمر بي من متاب * اي زمين بي من مروي و اي زمان بي من مرو اي يار من اي يار من اي يار بي زنهار من * اي دلبر و دلدار من اي محرم و غمخوار من ديگرانت عشق مي خوانند و من سلطان عشق * اي تو بالاتر ز وهم اين و آن بي من مرو اي عاشقان اي عاشقان آنكس كه بيند روي او * شوريده گردد عقل او آشفته گردد خوي او


 

2 - مقایسه اقتصادی

هلند حدود 16 میلیون نفر جمعیت دارد با تقریبا هفت میلیون نفر نیروی کار – تقریبا یک پنجم ایران - ، مساحت این کشور کمتر از دو استان گلستان و مازندران است که حدود یک پنجم آن زیر سطح دریا قرار دارد، و با سد بندی جلو ورود آب دریا را میگیرند، اما درآمدش از این مزارع گل برابر با 90 میلیارد دلار بوده که یک و نیم برابر درآمد ایران از نفت، و برابر با کل صادرات ایران در سال 1388 است.

اگر مساحت این کشور برابر با سه استان گلستان، مازندران و گیلان بود- که از نظر وفور آب مشابه اند – درآمد صادرات گل آن بیش از دو برابر صادرات نقت بود؛ پس درآمد به همت، برنامه و علم است نه به معدن. این مزارع را تماشا کنید.

http://www.kalam.tv/fa/video/47194/index.html

۱ نظر:

فرهاد گفت...

چقدر از مقایسه هلند و ایران لذت بردم ، در مورد مولانا و آلمان ، باز گلی به گوشه جمال اجانب که بدور از هر نیت خاصی بزرگان این آب و خاک را بزرگ میدارند ، در بالاترین لینک میدهم اگر دوستان تاکنون چنین نکرده باشند .

var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-20716781-5']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();