نعل وارونه !
وقتی قانون اساسی را می نوشتند، برای این که مبادا با انتخابات و از راه قانونی حاکمیت از دست روحانیت به دست تحصیل کردگان مدرن و متخصصین بیفتد ، فیلتری گذاشتند بنام شورای نگهبان که کارش طبق قانون اساسی اول این بود:
اصل ۹۹ -
اصل سابق: شورای نگهبان نظارت بر انتخاب رییس جمهور، انتخابات مجلس شورای ملی و مراجعه به آراء عمومی و همه پرسی را بر عهده دارد. »
اما در سال ۶۸ قانون اساسی به علت درز و دروزی که ممکن بود کار دست جمهوری اسلامی بدهد به دستور امام خمینی هیاتی مامور شد تا این درز و دروزها را ببندد.
این هم نام اعضای بازنگری قانون اساسی ببینید هر کدامشان در چه وضعیتی هستند بر اساس همین قانون اساسی که خودشان تصحیح کردند!! :
اعضای بازنگری قانون اساسی
سید علی خامنهای رهبر
حسن طاهری خرمآبادی - ۱۳۹۲ در گذشت
محمد مؤمن قمی شورای نگهبان - خبرگان
اکبر هاشمی رفسنجانی خبرگان - مصلحت نظام
ابراهیم امینی سمت مهمی ندارد
علی مشکینی ۱۳۸۶ در گذشت
میرحسین موسوی حصر
حسن حبیبی ۱۳۹۱ در گذشت
سید عبدالکریم موسوی اردبیلی سمت رسمی ندارد
سید محمد موسوی خوئینی سمت رسمی ندارد
محمد محمدی گیلانی ۱۳۹۳ در گذش
ابوالقاسم خزعلی ۱۳۹۴ در گذشت
محمد یزدی خبرگان - شورای نگهبان
محمد امامی کاشانی خبرگان
احمد جنتی خبرگان - شورای نگهبان
محمدرضا مهدوی کنی ۱۳۹۳ در گذشت
احمد آذری قمی ۱۳۷۷ در گذشت
محمدرضا توسلی ۱۳۸۶ در گذشت
مهدی کروبی در حصر
عبدالله نوری[۲] سمتی ندارد
۸ نفر درگذشته اند . ۵ نفر عضو خبرگانند و ۷ نفر هم کنار گذاشته شده اند،
این گروه همان اصل ۹۹ را این طور تصحیح کردند :
«
اصل نود و نهم
شورای نگهبان نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مراجعه به آراء عمومی و همهپرسی را بر عهده دارد.»
و آقای رفسنجانی هم در گفتگو با ایلنا چنین می گوید :
البته خود خبرگان میتواند قوانین مربوط به انتخابات خود و ردّ صلاحیتها و مرجعش را اصلاح کند. الان در خبرگان، نظرات و تصمیم ردّ و تأیید صلاحیتها را به شورای نگهبان دادیم. البته آن موقع میخواستیم از خودمان بگذاریم که گفتند از خودتان نمیشود و باید کسی از بیرون باشد که بعضیها گفتند مراجع را بگذاریم. گفتیم که مراجع اجباری ندارند حرف کسی را بپذیرند و قبول نمیکنند و نمیخواهند دخالت کنند. راههای مختلفی را رفتیم و ناچار به شورای نگهبان رسیدیم. آن موقع تقریباً همه شورای نگهبان را قبول داشتند. اوایل بود که رأی دادند تا شورای نگهبان باشد »
حالا چرا ایشان که عضو بازنگری قانون اساسی بودند و تصمیم رد و تایید صلاحیت را به شورای نگهبان داده اند، سر وصدایش در آمده است که :
«
صلاحیت شخصیتی که اشبه به جدش امام خمینی است را قبول نمیکنید »
مگر « اشبه » بودن دلیل صلاحیت است؟
این وبلاگ کاری که نقطه نظرهای شورای نگهبان و باند بازی های موجود ندارد ، بلکه به گفتار کسی کار دارد که می کوشد خود را طرفدار نظرات مردم معرفی کند اما در واقعیت به گره های اصلی قانونی - که خودش از تصویب کنندگان آن است - کاری ندارد.
یکی از این گره های اصلی مربوط به تفسیر شورای نگهبان از اصل ۹۹ قانون اساسی است:
در سال ۱۳۷۰ - دو سال بعد از بازنگری قانون اساسی توسط جمع بالا - آقای غلامرضا رضوانی « رئیس هیات مرکزی نظارت شورای نگهبان بر انتخابات » نامه ی زیر را به شورای نگهبان می نویسد و کسب تکلیف می کند:
شماره 33/3 تاريخ 22/2/1370
شوراي محترم نگهبان
با سلام و تحيّات
نظر به اينكه امر انتخابات از امور مهمّه كشور است و امّت اسلامي با رشد انقلابي در تمام دورههاي اخذ رأي به نحو چشمگيري در انتخابات شركت نمودهاند و مِنبعد نيز بايد به نحوي عمل شود كه حضور آزادانه مردم هم چنان محفوظ بماند و اين امر مستلزم نظارت شوراي نگهبان است تا در تمام جهات رعايت بيطرفي كامل معمول گردد و در اين خصوص در كيفيت اجراء و نظارت گاهي شائبة تداخل مطرح ميگردد بنا به مراتب استدعا دارد نظر تفسيري آن شوراي محترم را در مورد مدلول اصل 99 قانون اساسي اعلام فرمايند.
غلامرضا رضواني _ رئيس هيأت مركزي نظارت شوراي نگهبان بر انتخابات
شورای نگهبان چنین جواب می دهد:
شماره 1234 تاريخ 1/3/1370
هيأت مركزي نظارت بر انتخابات
عطف به نامه شماره 33/3 مورخ 22/2/1370:
موضوع در جلسه 1/3/1370 مطرح و نظر شورا بدين شرح اعلام ميگردد:
«نظارت مذكور در اصل 99 قانون اساسي استصوابي است و شامل تمام مراحل اجرايي انتخابات از جمله تأييد و ردّ صلاحيت كانديداها ميشود.»
دبير شوراي نگهبان _ محمد محمدي گيلاني
آیا آقای رفسنجانی هرگز به این تفسیر شورای نگهبان اعتراض کرده است؟
از کل حاکمیت فقط آقای روحانی - رئیس جمهور - این تفسیر را زیر سئوال برد و گفت از تمام قدرتش برای تجدید نظر در رد گسترده ی صلاحیت ها استفاده می کند. اما در واقع نه تنها ایشان هیچ قدرت قانونی در این مورد ندارد بلکه صلاحیت خود ایشان هم توسط شورای نگهبان باید تایید می شد.
در واقع ایشان از رد گسترده ی صلاحیت ها برای دوره بعد ریاست جمهوری کوشید کلید بسازد!
نه تنها آقای رفسنجانی به « نظارت استصوابی » شورای نگهبان اعتراضی ندارد، بلکه از هیات بازنگری قانون اساسی حتا آقایان موسوی و کروبی نیز به آن اعتراضی نداشته اند.
اصلاح طلبان نیز به « نظارت استصوابی » اعتراضی ندارند.
زیرا همه شان - از رهبری تا اقای موسوی که درحصر است - به این مسئله آگاهند که اگر نظارت استصوابی نباشد، و کار انتخاب واقعی در اختیار مردم قرار گیرد، حاکمیت روحانیت و نیز معتقدین به حاکمیت دینی - موسوی و کروبی - به راحتی دچار تزلزل می شود و بالاخره حاکمیت تحت تاثیر نیروهایی که از انتخاب مردم بر آمده اند ، دگرگون می شود.
به این گفته ی آقای رفسنجانی توجه کنید:
«
بگذاریم مردم انتخاب کنند، افکار عمومی کمتر اشتباه می کند و اگر اشتباه کنند خودشان جبران خواهند کرد اما اگر انتخاب را به آنها تحمیل کنیم، شرارت و چیزی همچون آن پیش می آید »
اگر قرار است که مردم خودشان انتخاب کنند ، چرا ایشان به سد راه انتخاب مردم - نظارت استصوابی - معترض نیست؟
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر